For entreprenører

La oss være ærlige – det er ikke lett å være arbeidsgiver i Norge. Jeg vet at det omfattende kravene loven stiller til deg kan være vanskelige å forstå.

Jeg kan avlaste deg for administrative oppgaver eller støtte firmaet ditt i å holde situasjoner relatert til ansettelse og relasjoner med personalet under kontroll. Dette vil øke komforten ved å drive selskapet og gi deg en beskyttende paraply mot de kostbare konsekvensene av handlinger fra ansatte som utnytter det norske rettssystemet.

Hvordan jeg kan hjelpe deg

Jeg kjenner godt til det norske arbeidsmarkedet. Jeg vet nøyaktig hva og når man skal gjøre for å kontrollere kaos og gi deg sikkerhet i forhold til ansatte – selv de mest kravstore.

U

Bedrifts Funksjons Revisjon

Med et perfeksjonistisk øye og mangeårig erfaring innen forretningsutvikling i både Polen og Norge vil jeg analysere hvordan firmaet ditt fungerer og identifisere områder som kan forbedres for å øke profitten betydelig med liten innsats.

Administrasjon og selskapsledelse

Et effektivt selskap bør fungere som en velfungerende mekanisme basert på velutviklede og godt regulerte prosesser. Jeg oppretter dem og sørger for at de fungerer feilfritt, slik at du kan bruke tiden din på det du finner mest tilfredsstillende.

Jeg vil ta hånd om dokumenthåndtering, personellrelaterte saker, kontakt med regnskapsførere og myndigheter samt andre administrative spørsmål.

Løpende støtte

Jeg vil støtte firmaet ditt i områder relatert til administrasjon, oppretting av nødvendige dokumenter eller å sikre optimal drift av selskapet.

HR, Ansettelse og personellhåndtering

Jeg har omfattende kunnskap og erfaring i personalledelse på det norske markedet, som setter ansatte først. Jeg vet nøyaktig hvordan man i dette komplekse systemet kan sikre en trygg situasjon for en arbeidsgiver og beskytte seg mot problemer som følge av krav fra ansatte.

Å løse konflikter før de når retten

Jeg hjelper med å løse kritiske situasjoner mellom arbeidsgiver og ansatt på en amikabel måte FØR de kommer foran rettferdighetens ansikt og utsetter deg for betydelige økonomiske straffer.

Forretningsrådgivning

Hvis du ikke ønsker å permanent engasjere ekstra støtte, men har områder i organisasjonen din som krever forbedring, tilbyr jeg deg konsulenttjenester, der jeg vil nøye se på funksjonen til en bestemt del av firmaet og fortelle deg hva du skal gjøre for å forbedre dens drift.

Det er ingen tid å miste.
Få effektiv støtte