Jeg tar hånd om interessene til bedriftseiere på det norske arbeidsmarkedet.

Jeg kjenner dette markedet ut og inn. Jeg vet nøyaktig hva og når som må gjøres for å mestre kaoset og gi deg den standarden av profesjonelle relasjoner du fortjener.

Det finnes ingen håpløse situasjoner der,

hvor det er en person med vilje til å kjempe og utholde, som er rolig, årvåken og standhaftig.

 

Hvem jeg støtter

Jeg tilbyr pålitelig hjelp til arbeidstakere og bedriftseiere. Jeg hjelper med å forstå det lokale systemet, forstå de gjeldende reglene og peke ut hvordan man best kan ta vare på deres interesser. Uansett hvor vanskelig situasjonen du er i, vil jeg hjelpe deg med å ordne opp i dine profesjonelle saker eller de relatert til din virksomhet.

Bedriftseiere

Jeg har forberedt et bredt spekter av tjenester – fra akutt hjelp i presserende saker, til å øke effektiviteten i selskapet, til fullstendig administrasjon av organisasjonen.

Arbeidstakere

Jeg kan hjelpe med kontakter med arbeidsgiveren, uavhengig av hvilket stadium du er på – enten du akkurat har startet samarbeidet og trenger en god avtale, eller du trenger å håndheve dine rettigheter etter å ha blitt avskjediget.

De som søker forståelse

Misforståelser skjer alltid. Det viktigste er å kunne håndtere dem med passende klasse, samtidig som man tar vare på egne interesser. Jeg spesialiserer meg i forretningsmegling og i forholdet mellom arbeidstaker og arbeidsgiver.

La oss bli kjent

Hei, jeg heter Małgorzata Durczyk. Med lidenskap hjelper jeg arbeidstakere og bedriftseiere med å fungere problemfritt i det norske arbeidsmarkedet og utvikle virksomheten i samsvar med gjeldende regler.