Hei, jeg heter

Małgorzata Durczyk

Med lidenskap hjelper jeg arbeidere og entreprenører med å fungere problemfritt på det norske arbeidsmarkedet og utvikle virksomhet i samsvar med gjeldende forskrifter.

 

Hvem er jeg

Jeg er en erfaren entreprenør. Jeg har jobbet i business i mange år, både på det norske markedet og andre europeiske markeder. Jeg har bodd og arbeidet i Norge i over et tiår. Denne tiden har tillatt meg å bli godt kjent med det lokale arbeidsmarkedet. Jeg deler gjerne min kunnskap og erfaring, fordi jeg tror at det avhenger av oss hvordan verdenen til en entreprenør og arbeider vil se ut.

I arbeidet mitt møter jeg modig utfordringer som ved første øyekast ser ut som uoverkommelige. Jeg liker å ta dem i egne hender, analysere og tålmodig bryte ned bit for bit til en løsning som er perfekt tilpasset behovene i en gitt situasjon, dukker opp. Mine kunder mener konsekvent at jeg håndterer umulige ting med en gang. Mirakler tar litt tid.

Min utdanning

Jeg har en mastergrad i management med spesialisering i bedriftsledelse. Samtidig, for å tilby mine kunder et omfattende spekter av tjenester, har jeg utvidet mine profesjonelle kompetanser ved å oppnå en sertifisert mediator diplom.

Hvert år utvider jeg min kunnskap ved å delta både i norske og polske kurs og treninger for å støtte mine kunder i å beskytte deres interesser så effektivt som mulig, uansett hvor vanskelig situasjonen de befinner seg i.

+ Diplomer og sertifikater (klikk for å se)

Det er ingen situasjon uten en utvei der,

hvor det er en person som har viljen til å kjempe og utholdenhet,
som er rolig, våken, og robust.